Tuleva koulutus

Yhdistyksen koulutuspäivät syksyllä 2021

Yhdistyksen koulutuspäivät 5. - 6. 11.2021.Koulutus järjestetään Johteenhovissa https://www.johteenhovi.fi/, Kansankentäntie 4.

Koulutuspäivien tavoite on tutustua kehollisiin näkökulmiin psykososiaalisessa työssä erityisesti perheiden kanssa. Koulutus koostuu luennoista, keskusteluista ja kokemuksellisista harjoitteista. Painotus on kokemuksellisessa osallistumisessa.

Perjantaina 5.11.2021 Psykologi, kouluttajapsykoterapeutti Minna Martin

Hengittävä perhe ja parisuhde

koulutuspäivään liittyy ennakkoon itsehavainnointitehtävä omassa perheessä ja/tai työtilanteessa. Ennakkotehtävän pohjalta työskentely koulutuspäsivänä on luottamuksellista. Ilmoittautumisen jälkeen lähetetään lähempänä koulutuspäivää materiaalia ennakkotehtävään liittyen

6.11.2021 Sirpa Kontulainen, ft, erityistason perheterapeutti, työnohjaaja, toiminnallinen ryhmätyönohjaaja:

Kehonkarttatyöskentelyä

6.11.2021 Kirsti Keskitalo, esh, th, erityistason perhe-ja traumapsykoterapeutti(kehopainotteinen), terveydenhuollon työnohjaaja:

Stressin ja trauman ymmärtäminen, TRE-stressinpurkumenetelmän harjoittelua 

 

Ota mukaan molempia päiviä varten makuualusta, peite, pieni tyyny, mukavat vaatteet ja villasukat.

Koulutus on avoin kaikille ja yhdistys vastaa pääosin kustannuksista. Koulutuspäivän hinta on osallistujille yhtenä päivänä 40 € (alv 0%) ja kahtena päivänä 60 € (alv 0%). Hintaan sisältyy osallistumismaksu, lounaat ja kahvit. Koulutukseen ilmoittautuminen  tämän sivun oikeasta yläreunasta. Ilmoittautumiset 30.9.2021 mennessä. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä siten, että etusija on kahdeksi päiväksi ilmoittautujilla (koulutukseen mahtuu perjantaina 50 ja lauantaina 40 osallistujaa). Ilmoittautumislomakkeelta löytyy maksuohjeet. Mikäli koulutus joudutaan perumaan covid19-pandemian vuoksi, koulutusmaksut palautetaan.